Extra's

Accessoires voor deuren zijn niet alleen praktisch, maar ook een geweldige manier om de stijl van een gebouw te versterken en extra functionaliteit aan de deur toe te voegen. Of het nu gaat om deurkrukken, deurbellen, deurspionnen of deurbeveiligingssystemen, deze accessoires kunnen een belangrijke rol spelen in zowel de esthetiek als het gebruiksgemak van de deur.

De keuze van de juiste accessoires kan de algehele uitstraling van een deur transformeren. Kies bijvoorbeeld voor deurkrukken die passen bij de architectuur van het gebouw en het gewenste interieurontwerp. Met een breed scala aan materialen, vormen en afwerkingen is er altijd een deurkruk die perfect bij uw smaak en stijl past.

Naast esthetische aspecten bieden accessoires ook praktische voordelen. Een deurbel zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk hun aanwezigheid kunnen aankondigen, terwijl een deurspion extra veiligheid biedt door u de mogelijkheid te geven om te zien wie er voor uw deur staat voordat u deze opent. Door te investeren in hoogwaardige deurbeveiligingssystemen kunt u de veiligheid van uw huis of gebouw aanzienlijk verbeteren.

Kortom, de juiste accessoires kunnen een deur transformeren van een functioneel element naar een stijlvolle eyecatcher. Ze voegen niet alleen een persoonlijk tintje toe aan uw entree, maar bieden ook extra functionaliteit en veiligheid. Ontdek de vele mogelijkheden en maak van uw deur een ware blikvanger in uw woning of bedrijf.

Toegangscontrole

We bieden numerieke toetsenborden voor buitendeuren en contractons om de openingspositie van de deur te bepalen. Deze apparaten bieden gemakkelijke en veilige toegang tot uw woning. Ze zijn van hoge kwaliteit en duurzaam.

Handgrepen

Ons assortiment handgrepen is divers en biedt verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen. We hebben een breed scala aan handgrepen, variërend van eenvoudige en robuuste modellen tot handgreepknoppen en anti-boorvarianten. Daarnaast hebben we speciale handgrepen voor rolluiken die perfect passen bij uw installatie. Ontdek onze uitgebreide collectie en vind de perfecte handgreep voor uw deuren en rolluiken.

Sloten

Onze sloten bieden hoogwaardige beveiliging tegen inbraak. Ze zijn ontworpen om uw deuren te beschermen en de veiligheid van uw woning te waarborgen. Het aantal bouten waarmee een espagnolet is uitgerust, speelt een belangrijke rol bij de sterkte en afdichting van de deur. We bieden diverse opties met verschillende boutconfiguraties, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw behoeften en de gewenste beveiligingsniveaus. Vertrouw op onze sloten om uw deuren te beveiligen en gemoedsrust te bieden.

Brievenbussen

Onze brievenbussen zijn samengesteld uit twee essentiële componenten: het frontpaneel en het interne frame. Deze combinatie zorgt voor een functionele en stijlvolle oplossing voor uw postbezorging. Het frontpaneel is het externe zichtbare deel van de brievenbus en is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Het interne frame biedt structurele ondersteuning en beveiligt de brievenbus tegen onbevoegde toegang. Samen vormen ze een betrouwbaar systeem dat uw post veilig en georganiseerd houdt. Kies voor onze brievenbussen en geniet van een praktische en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw postbezorging.

Deurdranger

Ons assortiment omvat een breed scala aan deurdrangers, zowel met als zonder vergrendeling. Deze hoogwaardige drangers zijn ontworpen om jarenlang comfort en functionaliteit te bieden. Ze zorgen voor een gecontroleerde sluiting van de deur, waardoor het risico op ongewenst openen of dichtslaan wordt verminderd. Of u nu kiest voor een deurdranger met vergrendeling voor extra beveiliging of een variant zonder vergrendeling voor gebruiksgemak, u kunt vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties van onze producten. Ontdek het gemak en de gemoedsrust die onze deurdrangers u kunnen bieden.