Introductie: Skyline Kozijn presenteert een nieuwe aanpak in de wereld van ramen met de MasterLine 10. Dit product combineert een minimalistische esthetiek met uitzonderlijke thermische prestaties, en biedt consumenten een nieuwe standaard in energie-efficiëntie en design.

Minimalistisch Ontwerp en Optimaal Gebruik van Natuurlijk Licht: De MasterLine 10 onderscheidt zich met zijn slanke profielen die harmonieus samengaan met diverse interieurstijlen. Hun constructie maximaliseert het gebruik van natuurlijk licht, wat een belangrijke factor is in het moderne ontwerp van huizen en openbare gebouwen.

Duurzaamheid en Veelzijdigheid: Deze ramen worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit van afwerking, wat zorgt voor weerstand tegen mechanische invloeden en diverse weersomstandigheden. De veelzijdigheid van MasterLine 10 maakt het een ideale keuze voor zowel eengezinswoningen als grotere architectonische projecten.

Energie-efficiëntie op het Hoogste Niveau: Een sleutelaspect van de MasterLine 10 is de uitzonderlijke energie-efficiëntie. Uitgerust met een thermische scheiding, bereiken ze een warmtedoorgangscoëfficiënt (Uw) van zelfs 0,8, wat een indrukwekkende prestatie is in de context van energiezuinige en passieve bouw. Lage warmteverliezen vertalen zich in aanzienlijke besparingen op verwarmingskosten.

Thermisch Comfort en Elegantie: MasterLine 10 biedt gebruikers niet alleen besparingen, maar ook uitzonderlijk thermisch comfort, wat van groot belang is voor de kwaliteit van leven en werken. De combinatie van een elegant ontwerp met functionaliteit maakt deze ramen een keuze die voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten.

Technische Specificaties:

  • Inbouwdiepte: 97 mm
  • Aantal afdichtingen: 3
  • Aantal kamers: 3
  • Warmtedoorgangscoëfficiënt (Uw) voor een referentieraam van 1230 x 1480 mm en Ug = 0,5.

Conclusie en Contact: Voor meer informatie over het volledige aanbod en beschikbaarheid van het product, nodigen wij u uit contact op te nemen met de verkoopafdeling van Skyline Kozijn. MasterLine 10 is niet alleen een raam, maar een toekomstgerichte oplossing die moderne technologie en stijl in zich verenigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *