Muggengaas voor deuren

Horren voor openslaande deuren verhogen de functionaliteit van alle buiten- en balkondeuren. Ze vormen een oplossing op maat voor zowel klassieke vouwdeuren als schuif(terras)systemen. De ruime keuze aan systemen maakt het mogelijk een uitvoering te kiezen die voldoet aan de functionele en esthetische eisen van elke klant. De stevigheid van de deurhorren maakt ze tot een waardevolle investering, die in alle opzichten beter is dan eenvoudige horren die op plakstrips zijn bevestigd.

Deurklamboe

Frame: geëxtrudeerd aluminium profiel

afmetingen: afgestemd op de behoeften van de klant


Zie Meer

Rojaflex

frame: geëxtrudeerd aluminium profiel

afmetingen: afgestemd op de behoeften van de klant


Zie Meer

SALOON

Frame: geëxtrudeerd aluminium

Net: glasvezel / PVC (standaard)


Zie Meer

Click-Roll

Frame: geëxtrudeerd aluminium

Net: glasvezel / PVC (standaard)


Zie Meer