Ontdek evolutionDrive Plus+ – een nieuwe dimensie van comfort in uw huis

Wil je ruimte, licht voelen en de mogelijkheid hebben om je decoratieve dromen te realiseren? Precies dat biedt het nieuwe schuifsysteem van Skyline Kozijn – evolutionDrive Plus+.

Veiligheid en duurzaamheid staan voorop

Een van de kernkenmerken van evolutionDrive Plus+ is de robuuste constructie. Geavanceerde beslagen verhogen de druk van het vleugel op het frame, wat zorgt voor een hoge dichtheid. In de praktijk betekent dit een grotere energiebesparing en gebruiksgemak dat elke eigenaar zeker zal waarderen.

Zorg voor warmte in uw huis

Het schuifsysteem is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Dankzij het gebruik van een vijfkamer vleugelconstructie en beglazing tot 49 mm biedt evolutionDrive Plus+ een Uw van slechts 0,89 W/m²K*. Speciale beslagen en perfecte afdichtingen zorgen voor maximale thermische isolatie en beschermen het interieur tegen warmteverlies.

Bovendien, dankzij de handgreep die in de gesloten positie kan worden gezet, laat het systeem een kleine opening toe, ideaal voor ventilatie. Een geweldige optie voor dierenbezitters.

Robuustheid gecombineerd met functionaliteit

In evolutionDrive Plus+ ligt de nadruk op robuustheid. Het gebruik van verzinkt stalen verstevigingen met een dikte van 1,5 mm en 2,5 mm garandeert een lange levensduur, zelfs met grote vleugels met een oppervlakte van 4,8 m². Deze combinatie van moderne hardware en constructie heeft geleid tot een schuifsysteem met geweldige functionaliteit en een licht gewicht.

Robuustheid betekent echter niet dat het moeilijk te gebruiken is. In werkelijkheid werkt evolutionDrive Plus+ soepel en moeiteloos, waardoor het ook ideaal is voor ouderen of mensen met een handicap.

Elegantie in elk detail

Bij het ontwerpen van evolutionDrive Plus+ heeft het team van Skyline Kozijn zich niet alleen gericht op functionaliteit, maar ook op esthetiek. De gladde V-Super las geeft het systeem een elegante, moderne uitstraling die perfect past bij elk interieur.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in het aanbod van evolutionDrive Plus+ of meer wilt weten over het product, neem dan contact op met onze verkoopmedewerker. We wachten op u!


Opmerking: De Uw-waarde is van toepassing op een raam van 1480 × 2180 mm met gebruik van SWISSPACER Ultimate en Ug = 0,5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *