3 JUNI, 2023

Open Uw Ruimte Met COR Vision Galandage

Ruimtelijke Veranderlijkheid met Cor Vision Galandage: Schuifdeuren Verborgen in de Muur

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en innovatieve oplossing voor uw huis of kantoor, kan Cor Vision Galandage het antwoord zijn op uw behoeften. Het is een innovatief systeem van schuifdeuren, verborgen in de muur, dat de manier waarop u ruimte ziet en gebruikt, transformeert.

Cor Vision Galandage: Combinatie van Praktisch en Elegant

Cor Vision Galandage is een modern, aluminium schuifdeursysteem. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om één, twee of zelfs drie beweegbare deurvleugels in aangrenzende muren te verbergen. Dit slimme ontwerp zorgt voor een volledig open ruimte, waardoor beweging en toegang tot aangrenzende kamers wordt vergemakkelijkt.

Dit is vooral gunstig in kleine ruimtes, waar traditionele deuren veel ruimte kunnen innemen. Cor Vision Galandage opent onbeperkte ontwerpmogelijkheden, waardoor u de ruimte aan uw behoeften kunt aanpassen.

Duurzaamheid en Comfort: Prioriteiten van Cor Vision Galandage

Het nieuwe schuifdeursysteem van Cor Vision Galandage biedt niet alleen een maximaal gebruik van de ruimte, maar biedt ook duurzaamheid en weerstand. Om een soepele en lichte beweging van de deuren te garanderen, wordt een versterkte inox rail gebruikt. Deze speciale constructie maakt de installatie van grotere en zwaardere deurvleugels mogelijk, terwijl ze toch betrouwbaar blijven werken.

Cor Vision Galandage vergeet ook het comfort van de gebruikers niet. Het systeem is ontworpen met een optimale akoestische en thermische isolatie in gedachten, mogelijk gemaakt door het gebruik van dubbele beglazing tot 30 mm. Hierdoor kunnen gebruikers niet alleen genieten van open ruimte, maar ook van stilte en een passende temperatuur in hun kamers.

Technische Details

Cor Vision Galandage omvat:

  • Aluminium schuifdeursysteem;
  • Inbouwdiepte van 115,8 tot 181,8 mm;
  • Dubbele beglazing tot 30 mm;
  • Maximaal gewicht van het deurblad is 320 kg;
  • Maximale afmetingen van het deurblad zijn H 3000 mm / L 2500 mm;
  • Gebruik van een versterkte inox rail;
  • Gelakt in het kleurenpalet van RAL K7 of volgens uw voorkeur door het specificeren van de kleurcode.