17 MAART, 2023

Nieuw bij Skyline Kozijn: Ideal Neo MD - innovatieve profielvariant met middendichting!

Wij zijn trots om als eerste in Polen onze nieuwe profielvariant met middenafdichting, de Ideal Neo MD 76 mm, te introduceren. Als fabrikant streven we ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en blijven we ons voortdurend ontwikkelen om innovatieve producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Het Ideal Neo MD systeem met middendichting is toegevoegd aan ons bestaande Ideal Neo systeem. Dit systeem staat bekend om zijn moderne ontwerp en uitstekende warmte-isolatie, wat resulteert in lage U-waarden.

Onze nieuwe raamlijn, Ideal Neo, heeft een uniek ontwerp dat doet denken aan aluminium raamkozijnen. De constructie van de ramen is licht en biedt de mogelijkheid om diverse vormen te creëren, wat vooral aantrekkelijk is voor klanten die op zoek zijn naar moderne ramen met lage thermische doorlatendheid.

Michał Maciejewski, directeur van de verkoop- en inkoopafdeling van Skyline Kozijn, benadrukt het belang van het nieuwe ontwerp en de eigenschappen van de Ideal Neo lijn. Het is een innovatieve oplossing die zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk is voor onze klanten. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit en tevredenheid te bieden aan onze klanten, en de introductie van de Ideal Neo MD 76 mm is een stap in die richting.

Het kenmerkende aspect van Ideal Neo MD is de unieke ontwerpoplossing waarbij de hoogte van het kozijn en de vleugel slechts 110 mm bedraagt. Dit resulteert in een overvloed aan natuurlijk licht in de kamer, waardoor het gebruikerscomfort aanzienlijk verbetert.

Bij Skyline Kozijn bieden we alle drie de varianten van Ideal Neo, namelijk Ideal Neo AD, Ideal Neo MD en energeto neo MD, gratis aan in al onze calculatieplatforms. Als u meer gedetailleerde informatie wilt ontvangen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Ons team staat klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw project.