08 MAART, 2023

Ontdek onze nieuwste, sensationele modellen horren

Ontdek onze sensationele nieuwe modellen horren

Horren zijn een eenvoudige, ecologische en uiterst effectieve manier om ons interieur te beschermen tegen insecten en verontreinigingen van buitenaf, zoals bladeren of stof. Met een fijnmazig net dat zelfs de kleinste insecten buiten houdt en een stevig aluminium frame, bieden onze horren een duurzame en weerbestendige oplossing. Ze zijn ontworpen om het hele jaar door op de ramen te blijven zitten, zonder dat ze na het zomerseizoen verwijderd hoeven te worden.

Bij Skyline Kozijn streven we er voortdurend naar om ons assortiment aan te passen aan de veranderende markteisen en de behoeften van onze klanten. Daarom voegen we regelmatig nieuwe en fenomenale horren toe aan ons bestaande assortiment. We zijn verheugd om de volgende nieuwe producten aan te kondigen:

  1. Deurhor SALOON: Een eenzijdig te openen hor met een glad en van buiten afgerond profiel. Dit model is stevig, duurzaam en voorzien van versterkte structuur dankzij aluminium beschermplaten en binnenhoeken. Het kan zelfs anti-allergeen en waterdicht zijn als u kiest voor gespecialiseerd netmateriaal.

  2. Schuifhor: Ideaal voor drempelvrije schuifdeursystemen, wordt deze hor op vloerhoogte gemonteerd zonder drempel. Met twee schuifpanelen kan het een nis tot wel 400 cm breed bedekken. De stevigheid van deze grote constructies wordt gegarandeerd door stevige aluminium binnenhoeken. Borstelafdichtingen rondom zorgen voor een optimale afdichting.

  3. Fit-Zag geplooide deurhor: Deze hor onderscheidt zich door zijn lage drempel, smalle profiel en esthetisch geplooide mazen. Het kan worden gemonteerd in de dubbele geleiding van het buitenrolluik of tussen de raamvleugel en het buitenrolluikpantser. Deze hor opent aan één kant en de vleugel kan in elke positie worden vastgezet.

Ontdek deze sensationele nieuwe modellen horren en geniet van een insectenvrije en comfortabele leefomgeving. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie en om uw perfecte hor te vinden.