Stalen deuren

Stalen deuren belichamen een harmonieuze mix van moderniteit, robuustheid en verfijning. Ze zijn een ware blikvanger die de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit biedt. Met hun strakke lijnen en duurzame constructie voegen stalen deuren een eigentijdse uitstraling toe aan elke ruimte. Of het nu gaat om een huis, kantoor of commerciële omgeving, stalen deuren vormen een tijdloze keuze die een gevoel van klasse en elegantie toevoegt. Laat u verleiden door de veelzijdigheid en tijdloze charme van stalen deuren en geef uw interieur een moderne en verfijnde uitstraling.

Presto

Zie Meer


Het thermisch niet-onderbroken deursysteem is een veelzijdige oplossing die wordt toegepast bij de productie van ramen, deuren, scheidingswanden, vestibules, vitrines en diverse architectonische constructies. Door de afwezigheid van thermische onderbreking biedt dit systeem uitstekende mogelijkheden voor het behouden van een uniforme temperatuur en het minimaliseren van warmteverlies. Of het nu gaat om een commerciële ruimte, een kantoorpand of een residentieel gebouw, dit deursysteem voldoet aan diverse functionele en esthetische vereisten. Vertrouw op de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van het thermisch niet-onderbroken deursysteem en creëer ruimtelijke structuren die aan al uw verwachtingen voldoen.

Unico

Zie Meer


Het UNICO raamsysteem met thermische onderbreking is een uitstekende keuze voor energie-intensieve gebouwen. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om ramen te creëren, maar ook deuren, etalageruiten en diverse ruimtelijke structuren. Met een focus op energie-efficiëntie en isolatie, zorgt dit systeem ervoor dat warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van moderne bouwprojecten, waarbij zowel functionaliteit als esthetiek van belang zijn. Met het UNICO raamsysteem kunt u een comfortabele en duurzame omgeving creëren die voldoet aan de strengste energienormen. De vermelde Ud-waarde geldt voor een deur met een afmeting van 1100 x 2100 mm.

Unico XS

Zie Meer


De Unico XS stalen deuren bieden een breed scala aan functionele mogelijkheden doordat ze zowel naar binnen als naar buiten kunnen openen. Om de stabiliteit van de structuur te waarborgen, zijn ze uitgerust met roestvrijstalen thermische isolatoren. De deuren kunnen worden gevuld met panelen uit de uitgebreide AluLine-collectie of met isolatieglas tot 42 mm dik.

Het Unico XS systeem combineert zowel functionaliteit als esthetiek. Het heeft gelaste scharnieren met verstelmogelijkheden voor een optimale pasvorm. Alle lassen zijn zorgvuldig geslepen en gepolijst, en de gegalvaniseerde stalen profielen zijn voorzien van een duurzame poedercoating. De deuren passen perfect bij zowel moderne als traditionele architectuur.

Een belangrijk kenmerk zijn de dubbele afdichtingen van EDPM (synthetisch rubber). Deze hoogwaardige oplossing garandeert een lange levensduur en uitstekende thermische prestaties.

Unico XS deuren bieden zowel enkel- als meerpuntsvergrendelingen. Ze kunnen worden geleverd met of zonder drempel en zijn verkrijgbaar met de HI-optie (hoogwaardige isolatie).

Norm Pivot

Zie Meer


NORM Pivot taatsdeuren zijn een revolutie op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, die bepalend is voor het interieur. De verplaatsing van de scharnier-as betekent dat er zowel naar binnen als naar buiten kan worden geopend. Rust uw kantoor ermee uit en creëer een unieke ruimte.