Houten deuren

Onze houten deuren worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit. We streven ernaar om een product te bieden dat vakmanschap, duurzaamheid en esthetiek combineert.

Elke houten deur wordt met de grootste aandacht voor detail vervaardigd. We maken gebruik van hoogwaardig hout dat zorgvuldig wordt geselecteerd op zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Onze ervaren ambachtslieden zorgen voor een nauwkeurige afwerking en zorgen ervoor dat elke deur voldoet aan de hoogste normen.

Door te kiezen voor onze houten deuren, kiest u voor een tijdloze en klassieke uitstraling die past bij elke architecturale stijl. Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling die een gevoel van charme en elegantie toevoegt aan uw woning.

Bovendien biedt hout uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor uw huis comfortabel blijft en energie-efficiëntie wordt bevorderd. Het is ook een duurzaam materiaal dat gemakkelijk te onderhouden en te repareren is, waardoor uw investering op lange termijn wordt beschermd.

Kies voor de schoonheid, de duurzaamheid en de natuurlijke uitstraling van houten deuren. Ze zullen een tijdloze toevoeging zijn aan uw huis, die jarenlang plezier en functionaliteit biedt.

WoodLine Panels

Zie Meer


Onze WoodLine-collectie biedt moderne en praktische oplossingen met behoud van de traditionele charme van hout. We gebruiken hoogwaardige vernissen voor bescherming tegen externe omstandigheden en gemakkelijk onderhoud. Met diverse ontwerpen die bij uw smaak passen, bieden onze houten deuren zowel esthetiek als functionaliteit. Kies voor de WoodLine-collectie en geniet van de warmte en schoonheid van hout, gecombineerd met functionaliteit en duurzaamheid.

EkoVitre glaspanelen

Zie Meer


Eko Vitre combineert stijl, veiligheid en energiezuinigheid in één. De panelen bestaan uit twee lagen VSG-glas, waarvan één is voorzien van een elegant gezandstraald patroon. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar biedt ook extra veiligheid en energiebesparing. Kies voor Eko Vitre en geniet van de perfecte combinatie van esthetiek, veiligheid en energie-efficiëntie.

Houten deuren

Zie Meer


De WoodLine-collectie biedt moderne en praktische oplossingen met een vleugje traditie. Dankzij hoogwaardige vernissen zijn deze deuren bestand tegen alle weersomstandigheden en gemakkelijk te onderhouden. Ontdek de perfecte combinatie van traditionele materialen en hedendaagse functionaliteit met de WoodLine-collectie.