Aluminium deuren

Onze aluminium deuren staan bekend om hun uitstekende functionaliteit en duurzaamheid. Het gebruik van hoogwaardig aluminium materiaal zorgt voor een sterke en robuuste constructie die bestand is tegen de tand des tijds. Deze deuren bieden niet alleen een aantrekkelijk design, maar ook een hoge functionaliteit dankzij hun soepele werking en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen ze weinig onderhoud. Met aluminium deuren haalt u een duurzame en praktische oplossing in huis die jarenlang meegaat.
 

Despiro aluminium panelen

Zee Meer


Onze Despiro-collectie van buitendeuren is een exclusief aanbod dat voldoet aan de hoogste eisen van veeleisende klanten. Met een combinatie van moderne technologie en verfijnde esthetiek bieden deze elegante deuren een unieke mix van stijl en functionaliteit. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een eigentijdse uitstraling te creëren die naadloos past bij moderne architectuur. Of het nu gaat om strakke lijnen, minimalistische vormen of opvallende details, de Despiro-collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw individuele smaak en stijl tot uiting te brengen. Kies voor onze elegante Despiro-deuren en geef uw entree een onmiskenbare moderne uitstraling.

AluLine panelen

Zee Meer


Ontdek de veelzijdige AluLine paneelcollectie, waarin populaire ontwerpen harmonieus samenkomen met de duurzaamheid en elegantie van aluminium. Met AluLine krijgt u een breed scala aan onbegrensde mogelijkheden om uw ideale deurstijl te creëren. Of u nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling of een klassiek en tijdloos ontwerp, AluLine biedt de perfecte oplossing voor elke smaak en stijl. Met de combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen onze AluLine panelen voor een langdurige schoonheid en functionaliteit. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de AluLine collectie.

EkoVitre glaspanelen

Zee Meer


Ontdek de unieke Eko Vitre collectie, waar stijl, veiligheid en energiezuinigheid samenkomen. Deze panelen bestaan uit twee lagen VSG-glas, waarvan één is voorzien van een prachtig gezandstraald patroon. Naast het esthetische aspect bieden de Eko Vitre panelen ook uitstekende veiligheid en energiezuinigheid. Dankzij het gebruik van hoogwaardig VSG-glas zijn ze bestand tegen impact en bieden ze een betrouwbare bescherming. Bovendien zorgen de panelen voor een uitstekende isolatie, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd en uw ruimte comfortabel blijft, terwijl u bespaart op energiekosten. Maak een statement met de stijlvolle, veilige en energiezuinige Eko Vitre panelen en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Decalu 88 Doors

Zee Meer


Dit geavanceerde systeem is uitgerust met een ingebouwde afstandhouder die zorgt voor optimale stabiliteit en bescherming tegen vervorming, zelfs onder intense zonnestralen. De geavanceerde technologie van de afstandhouder sluit naadloos aan op de afwerking met panelen, waardoor een harmonieus en esthetisch geheel ontstaat. Geniet van de gemoedsrust dat dit systeem duurzaamheid en functionaliteit combineert, terwijl het zorgt voor een perfecte afwerking met de panelen. Of het nu gaat om intense zonneschijn of andere uitdagende omstandigheden, dit systeem staat garant voor langdurige prestaties en een esthetisch aantrekkelijk resultaat.

MB-60E EI

Zie Meer


Het innovatieve MB-60E EI-systeem is speciaal ontworpen voor de productie van branddeuren, zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Met dit systeem kunt u kiezen tussen enkele of dubbele vleugeldeuren, afhankelijk van uw specifieke behoeften en ruimtevereisten. Het MB-60E EI-systeem biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en brandveiligheid, waardoor u gemoedsrust hebt in geval van noodsituaties. Vertrouw op dit geavanceerde systeem om duurzame en betrouwbare branddeuren te creëren die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

MB-78 EI

Zie Meer


Dankzij het geavanceerde MB-78 EI-systeem kunt u brandwerend schrijnwerk creëren dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Met dit systeem kunt u producten met verschillende brandwerendheidsklassen realiseren, variërend van EI 30 tot EI 60, zowel voor deuren als voor binnen- en buitenmuren. Hiermee kunt u een veilige omgeving creëren en de verspreiding van vuur en rook effectief beperken. Vertrouw op het MB-78 EI-systeem om betrouwbare brandwerende oplossingen te realiseren die voldoen aan uw specifieke behoeften en gemoedsrust bieden in geval van brand.

MasterLine 8 Pivot

Zie Meer


Het revolutionaire taatsdeursysteem biedt eindeloze mogelijkheden om unieke en op maat gemaakte ontwerpen te creëren. Deze deuren vormen een interessant alternatief voor traditionele schuif- of vouwdeuren en voegen een vleugje innovatie toe aan elk interieur. Met het taatsdeursysteem kunt u genieten van een soepele en moeiteloze bediening, waarbij de deur om een verticale as draait in plaats van aan een traditioneel scharnier. Dit resulteert in een elegante en moderne uitstraling, terwijl het tevens ruimtebesparend is. Ontdek de mogelijkheden van taatsdeuren en creëer een unieke en stijlvolle entree voor uw woning of kantoor.

MasterLine 8 Despiro

Zie Meer


De Despiro aluminium deuren in het MasterLine 8 systeem combineren betrouwbaarheid met een elegant en minimalistisch ontwerp. Klanten kunnen kiezen voor extra hoge deuren tot wel drie meter, waarbij de duurzaamheid gewaarborgd wordt door het gebruik van 3 millimeter dikke aluminium platen aan zowel de binnen- als buitenzijde. Deze hoogwaardige constructie biedt uitstekende bescherming tegen beschadiging en zorgt voor een langdurige en stijlvolle uitstraling van de deuren. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Despiro aluminium deuren en verrijk uw ruimte met een vleugje moderne esthetiek.