PVC-deuren

Onze PVC-deuren zijn een perfecte combinatie van esthetiek en ongeëvenaarde kwaliteit. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid. De esthetische aspecten van onze PVC-deuren zijn van uitzonderlijke waarde, met een breed scala aan stijlvolle ontwerpen en afwerkingen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Bovendien bieden ze uitstekende thermische isolatie, waardoor u kunt genieten van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Met PVC-deuren haalt u niet alleen een prachtige esthetiek in huis, maar ook de gemoedsrust dat u investeert in hoogwaardige en duurzame producten.

EkoLine panel

Zie Meer


De EkoLine-collectie biedt een esthetisch assortiment deurpanelen, waarbij we de klant de mogelijkheid geven om deuren volgens hun eigen ontwerp te laten fabriceren. We streven ernaar om de beste constructieve oplossingen te gebruiken, zodat elke deur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met EkoLine kunt u uw deuren volledig personaliseren en aanpassen aan uw individuele smaak en behoeften. We staan garant voor een combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid, zodat u kunt genieten van de perfecte deuren die bij uw interieur passen.

EkoVitre glaspanel

Zie Meer


Eko Vitre is een collectie deuren die niet alleen stijlvol, maar ook veilig en zeer energiezuinig zijn. De deurpanelen bestaan uit twee lagen VSG-glas, waarvan één is voorzien van een gezandstraald patroon. Met Eko Vitre kunt u genieten van zowel elegantie als gemoedsrust.

ClassicLine panelen met relief

Zie Meer


Onze deuren maken gebruik van een speciale vulling op basis van duurzame PVC-folie. Deze folie is bestand tegen diverse externe factoren, waaronder weersinvloeden, en biedt een uitstekende duurzaamheid. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige lijm en een polyurethaanplaat voor extra stevigheid en isolatie. Dit zorgt ervoor dat onze deuren niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bestand zijn tegen dagelijkse belastingen en een optimale energie-efficiëntie bieden.

model PVC deuren

Zie Meer


Onze deuren worden vervaardigd op basis van de meest populaire raam- en deursystemen in ons assortiment. We bieden een breed scala aan opties, waaronder aantrekkelijk geprijsde basismodellen en energie-efficiënte topmodellen. Dit stelt onze klanten in staat om een deur te kiezen die perfect past bij hun behoeften, budget en energiebesparende doelen.