Extra's

Om de schoonheid en functionaliteit van de ramen nog meer te benadrukken, bieden we een scala aan beschikbare accessoires, zoals elegante handgrepen en praktische trekkers. Deze accessoires voegen niet alleen een esthetisch element toe aan de ramen, maar verhogen ook het gebruiksgemak en de functionaliteit ervan. Of je nu kiest voor moderne en strakke handgrepen of juist voor klassieke en verfijnde trekkers, onze accessoires zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de stijl van jouw ramen.

Deze accessoires zijn niet alleen een visueel statement, maar bieden ook extra gemak en comfort in het dagelijks gebruik van de ramen. Of het nu gaat om het openen en sluiten van de ramen met gemak of het toevoegen van een vleugje persoonlijkheid aan het ontwerp, de beschikbare accessoires tillen de ramen naar een hoger niveau. Kies uit ons uitgebreide assortiment accessoires en geef je ramen een persoonlijk tintje dat zowel esthetisch als functioneel is. Ontdek de mogelijkheden en laat je ramen stralen met de perfecte combinatie van schoonheid en praktisch gebruiksgemak.

Warme kozijnen

Onze innovatieve warme kozijnen zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde materialen die koudebruggen effectief elimineren. Dit unieke materiaal zorgt voor een optimale thermische isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Met onze warme kozijnen geniet je van een comfortabel en energie-efficiënt interieur, waarbij de koude lucht buiten blijft en de warmte binnen behouden blijft.

Door de geavanceerde constructie en het gebruik van dit speciale materiaal, bieden onze warme kozijnen een duurzame oplossing die voldoet aan de hoogste normen van isolatie en energie-efficiëntie. Je kunt genieten van een aangename temperatuur in je huis, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en je ecologische voetafdruk verkleint. Kies voor onze warme kozijnen en ervaar het verschil in comfort en energiebesparing.

Roedes

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan roedes, waaronder zowel binnenbeglazingsbalken als duplex-balken. Onze binnenbeglazingsbalken worden stevig op het glas gelijmd, wat zorgt voor een naadloze en elegante uitstraling. Ze voegen een klassieke en verfijnde esthetiek toe aan de ramen, waardoor ze een tijdloze charme krijgen.

Daarnaast bieden we ook duplex-balken aan, die een meer traditionele uitstraling hebben. Deze balken worden op het glas geplaatst en zorgen voor een charmante en karakteristieke look. Ze zijn perfect geschikt voor wie op zoek is naar een authentieke uitstraling met een vleugje nostalgie.

Onze roedes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woning. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne en strakke uitstraling of juist een meer traditionele en sfeervolle ambiance wilt creëren, bij ons vind je de ideale roedes voor jouw ramen. Ontdek de mogelijkheden en voeg een uniek en stijlvol element toe aan je ramen met onze hoogwaardige roedes.

Ventilatoren

Bij ons kun je profiteren van onze hoogwaardige drukgestuurde ventilatoren met tweetraps handbediening, speciaal ontworpen voor gebruik in PVC ramen. Deze ventilatoren bieden een efficiënte en gecontroleerde luchtstroom, waardoor je de ventilatie in je woning naar wens kunt regelen.

Met de tweetraps handbediening kun je eenvoudig de intensiteit van de luchtstroom aanpassen, afhankelijk van je behoeften. Of je nu behoefte hebt aan een lichte ventilatie voor een frisse bries of een krachtigere luchtstroom voor een snelle luchtcirculatie, met onze drukgestuurde ventilatoren kun je het perfecte comfortniveau bereiken.

Deze ventilatoren zijn specifiek ontworpen om te integreren in PVC ramen en bieden een naadloze en discrete installatie. Ze zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van je ramen, zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect.

Kies voor onze drukgestuurde ventilatoren met tweetraps handbediening en geniet van een optimale luchtstroom en ventilatie in je huis. Verbeter de luchtkwaliteit en creëer een gezond en comfortabel leefklimaat met onze hoogwaardige ventilatoren, speciaal ontworpen voor PVC ramen.

Omlijstingen

Ontdek onze uitgebreide collectie raamomlijstingssets, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Hiermee kunt u een stijlvolle en nauwkeurige afwerking creëren, waarbij zelfs het kleinste detail tot zijn recht komt.

Onze raamomlijstingssets zijn zorgvuldig ontworpen om perfect te passen bij uw ramen en uw interieur. Met keuze uit diverse kleuropties kunt u moeiteloos de gewenste uitstraling en sfeer creëren. Of u nu op zoek bent naar een harmonieuze match met uw bestaande kleurenschema of juist een opvallend contrast wilt creëren, onze sets bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie.

Elk detail telt, en daarom hebben we veel aandacht besteed aan de kwaliteit en afwerking van onze omlijstingssets. Ze zijn vervaardigd met oog voor duurzaamheid en vakmanschap, zodat ze lang meegaan en een hoogwaardige uitstraling behouden.

Met onze ruime keuze aan kleuren kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Kies voor een subtiel en tijdloos effect met neutrale tinten, of ga voor een gedurfde en levendige uitstraling met opvallende kleuren. Met onze omlijstingssets kunt u uw ramen transformeren tot echte blikvangers, die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Laat uw ramen spreken met onze veelzijdige raamomlijstingssets en geniet van een verzorgde en stijlvolle afwerking. Creëer een unieke uitstraling en geef uw ruimte een persoonlijk tintje, tot in het kleinste detail.

Vensterbanken

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan vensterbanken, zowel voor buiten- als binnenramen. We hebben een ruime selectie om aan al je behoeften en stijlvoorkeuren te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een vensterbank die bestand is tegen de elementen en een prachtige aanvulling vormt op je gevel, of een vensterbank voor binnen die een elegante en functionele afwerking biedt, bij ons vind je wat je zoekt.

Onze vensterbanken zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurige prestaties garanderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en afmetingen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor je ramen en interieur.

Of je nu kiest voor een klassieke, tijdloze uitstraling of een moderne, eigentijdse stijl, onze vensterbanken voegen niet alleen functionaliteit toe, maar ook esthetische waarde aan je ramen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor je ze met gemak kunt integreren in je bouw- of renovatieproject.

Ontdek ons diverse assortiment vensterbanken en geef je ramen de finishing touch die ze verdienen. We helpen je graag bij het vinden van de ideale vensterbanken die zorgen voor zowel een praktische als esthetische meerwaarde aan je huis.

Grips

Ontdek onze revolutionaire grips, de perfecte aanvulling voor je balkonramen. Met een innovatieve vorm en ontwerp bieden ze een onzichtbaar bevestigingssysteem, waardoor je ramen een strakke en moderne uitstraling krijgen.

Onze grips zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor functionaliteit en esthetiek. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar zorgen ook voor een veilige en stevige grip bij het openen en sluiten van je balkonramen. Het hoogwaardige materiaal en de duurzame constructie zorgen ervoor dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Daarnaast zijn onze grips verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor je ramen en interieur. Of je nu kiest voor een minimalistisch design, een klassieke look of een eigentijdse uitstraling, onze grips voegen een vleugje stijl toe aan je balkonramen.

Het installatieproces is eenvoudig en probleemloos, waardoor je snel kunt genieten van de voordelen van onze grips. Ze bieden niet alleen gemak en functionaliteit, maar verbeteren ook de algehele uitstraling en waarde van je balkonramen.

Kies voor onze onvervangbare grips en geniet van een naadloze combinatie van stijl en functionaliteit. Creëer een eigentijdse uitstraling en verhoog het comfortniveau van je balkonramen met onze innovatieve grips.

Handgrepen

Onze hoogwaardige raamgreep is vervaardigd uit duurzaam kunststof, wat zorgt voor langdurige prestaties en moeiteloos gebruik. Het is perfect te combineren met raamkozijnen van dezelfde kleur of vergelijkbare tinten. Met zijn ovale en universele vorm past de greep naadloos in zowel PVC- als houten raamkozijnen.

Deze raamgreep is ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten. Het biedt een comfortabele en stevige grip, waardoor het openen en sluiten van ramen moeiteloos verloopt. Daarnaast voegt het een vleugje stijl toe aan je raamkozijnen, waardoor ze een aantrekkelijke en samenhangende uitstraling krijgen.

Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is deze raamgreep bestand tegen dagelijks gebruik en weersinvloeden. Het is ontworpen voor langdurige prestaties, zodat je er jarenlang op kunt vertrouwen.

Of je nu kiest voor PVC- of houten raamkozijnen, deze veelzijdige raamgreep past perfect bij beide. Het biedt een universele en probleemloze installatie, waardoor je snel kunt genieten van de voordelen van een soepele bediening van je ramen.

Kies voor onze hoogwaardige raamgreep en ervaar de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Geef je raamkozijnen een upgrade met deze veelzijdige en stijlvolle raamgreep die voldoet aan al je verwachtingen.