Pergola’s

Bioklimatische pergola's

De pergola’s in ons assortiment zijn samengesteld uit zorgvuldig gevormde aluminiumprofielen die voorzien zijn van een resistente laag poedercoating. Deze hoogstaande finish verzekert een duurzame bescherming en verrijkt uw tuin met een verfijnde flair. Voor verdere details over onze met poedercoating behandelde aluminium pergola’s kunt u altijd contact met ons opnemen.

Accessoires

Pergola-toebehoren spelen een cruciale rol, niet alleen functioneel maar ook als verfraaiing van uw tuin. Deze elementen verrijken uw buitenomgeving met hun veelzijdigheid en esthetiek. Blader door onze ruime selectie van pergola-accessoires om de ideale ambiance en bruikbaarheid aan uw buitenleven toe te voegen. Wij nodigen u uit om direct contact op te nemen voor aanvullende informatie.

Previous slide
Next slide

Kleur en structuur

Verken ons diverse aanbod van fineertinten, gesorteerd in vier unieke kleurgamma’s. Of u nu een enkelzijdig fineer wenst, een fineer aan beide kanten of kiest voor een duo-kleur optie, wij bieden een scala aan opties om de ideale look te verwezenlijken die aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieurinrichting. Contacteer ons vandaag nog om uw vensters te voorzien van een persoonlijke touch met uw favoriete fineertint.

Acrylcolor

Acrylcolor