Garage roldeuren

Infiniti Garage Deuren

Slim ontwerp, eenvoudige installatie en lage thermische isolatieparameters. Geveljaloezieën zijn beschikbaar in verschillende systemen, waardoor zij in alle soorten gebouwen kunnen worden geïnstalleerd.

Roldeuren

Slim ontwerp, eenvoudige installatie en lage thermische isolatieparameters. Geveljaloezieën zijn beschikbaar in verschillende systemen, waardoor zij in alle soorten gebouwen kunnen worden geïnstalleerd.

Rolroosters

Slim ontwerp, eenvoudige installatie en lage thermische isolatieparameters. Geveljaloezieën zijn beschikbaar in verschillende systemen, waardoor zij in alle soorten gebouwen kunnen worden geïnstalleerd.

Accessoires

Zij vergemakkelijken de bediening van rolluiken en geven deze extra functionaliteit. Ruime keuze van afstandsbedieningen en schakelaars.

Previous slide
Next slide

Remote control

Met de beschikbare mogelijkheden kunt u het hek eenvoudig bedienen met behulp van een afstandsbediening, integreren in uw smart home-system of zelfs koppelen aan geolocatie.

Deze geavanceerde functies bieden u ongekende gemak en controle over uw hek. Met een simpele druk op de knop van uw afstandsbediening kunt u het hek openen of sluiten, zonder dat u uit uw voertuig hoeft te stappen.

Daarnaast kunt u het hek naadloos integreren in uw smart home-system. Dit stelt u in staat om het hek te bedienen za pośrednictwem aplikacji een na smartfonie z met spraakopdrachten. U kunt het hek openen of sluiten vanaf elke locatie, waardoor u flexibiliteit en gemoedsrust heeft.

Een andere handige functie is de geolocatiekoppeling. Hiermee kunt u het hek automatisch openen wanneer u in de buurt van uw huis komt. Met behulp van GPS-technologie Deteert het system uw locatie en opent het hek op het juiste moment. Dit is vooral handig wanneer u uw handen vol heeft of wanneer u haast heeft.

Kies voor de beschikbare oplossingen en ervaar het gemak en de technologische innovatie van het bedienen van uw hek. Geniet van het comfort van afstandsbediening, de naadloze integratie met uw smart home en het gebruik van geolocatie voor een moeiteloze toegang. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die passen bij uw behoeften.

Service deur optie

Thermische isolatie

De kern van het panel is vervaardigd van hoogwaardig polyurethaanschuim, terwijl de geleiders zijn voorzien van hoogwaardige afdichtingen. Samen zorgen ze voor een isolatie van het hoogste niveau, waardoor warmteverlies effectief wordt geminimaliseerd.

Het polyurethaanschuim in de kern van het paneel heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Het biedt een hoge thermische weerstand en helpt de temperatuur in uw ruimte optimaal te reguleren. Dit resulteert in energiebesparingen en een verhoogd comfortniveau.

De afdichtingen op de geleiders spelen een essentiële rol in het handhaven van een luchtdichte en goed geïsoleerde omgeving. Ze voorkomen tocht, infiltratie van koude lucht en warmteoverdracht, waardoor de isolatieprestaties worden geoptimaliseerd. Hierdoor kunt u genieten van een aangename en fixed temperatuur in uw ruimte, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Door te kiezen voor panelen met een polyurethaankern en hoogwaardige afdichtingen op de geleiders, kunt u rekenen op een uitstekende isolatie en energie-efficiëntie. Uw ruimte blijft comfortabel en goed geïsoleerd, wat resulteert in lagere energiekosten en een duurzamer gebruik van energie.

Vertrouw op de kwaliteit en prestaties van deze isolatiematerialen en geniet van de voordelen van een goed geïsoleerde ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze isolatieoplossingen en ontdek hoe we uw comfort en energy-efficiëntie kunnen verbeteren.