Beglazing

Beglazingseenheden

Voor diegenen die hun energieverbruik willen verminderen, zijn onze dubbelglas units een uitstekende optie. Deze units zijn voorzien van twee glaslagen met een tussenruimte die als isolator dient, waardoor het verlies van warmte aanzienlijk wordt beperkt en de thermische efficiëntie van uw woonruimte verbetert. Met dubbelglas verhoogt u niet alleen de energie-efficiëntie, maar kunt u ook aanzienlijk besparen op de kosten van verwarming en koeling. Deze keuze is niet alleen economisch verstandig, maar ondersteunt ook duurzaam wonen door bij te dragen aan een verminderde milieu-impact.

Soorten Glas

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan glasopties die voldoen aan verschillende behoeften en vereisten. Wij bieden u de keuze uit energiebesparend glas, dat de warmteoverdracht minimaliseert en de thermische efficiëntie van uw woning verhoogt. Daarnaast hebben we geluidswerend glas dat u helpt om een rustige en vredige omgeving te creëren door geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.

Veiligheid is een belangrijke zorg, daarom bieden wij ook glas met speciale veiligheidskenmerken. Dit glas is ontworpen om bestand te zijn tegen impact en inbraakpogingen, waardoor uw huis een extra laag bescherming krijgt. Voor extra gemoedsrust kunt u kiezen voor ons anti-inbraakglas.

Als u op zoek bent naar bescherming tegen schadelijke UV-stralen en overmatige warmte, dan bieden wij zonwerend glas aan. Dit glas helpt om de zonnewarmte te verminderen en vermindert de noodzaak van airconditioning, terwijl het toch voldoende natuurlijk licht binnenlaat.

Bij Skyline Kozijn begrijpen we dat elk huis uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden wij u diverse glasopties aan, zodat u de juiste keuze kunt maken die past bij uw stijl, comfort en veiligheidseisen. Neem contact met ons op en ontdek welk glas het beste bij uw wensen past.

Accessoires

Bij Skyline Kozijn raden we u beglazing aan die is uitgerust met functionele accessoires die zorgen voor extra voordelen en functionaliteit. Een van de aanbevolen opties is warme afstandsbeglazing, waarmee de warmteoverdracht tussen de glasplaten wordt verminderd. Dit draagt bij aan een betere thermische isolatie en verhoogt de energie-efficiëntie van uw ramen.

Daarnaast kunnen capillairen worden toegevoegd aan het glas, wat helpt om overtollig vocht af te voeren en condensatie te verminderen. Dit is met name handig in vochtige omgevingen of bij ramen met hoge luchtvochtigheid.

Een andere handige accessoire is contractons, die de uitzetting en inkrimping van het glas bij temperatuurveranderingen compenseren. Hierdoor blijft het glas stabiel en vermindert de kans op barsten of schade.

Met deze functionele accessoires kunt u de prestaties en duurzaamheid van uw beglazing verbeteren. Onze deskundige team staat klaar om u te adviseren over de beste opties en accessoires die bij uw specifieke behoeften passen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor functionele beglazing met de juiste accessoires.

Previous slide
Next slide

Kleur en structuur

Bij Skyline Kozijn bieden we een breed scala aan fineerkleuren voor ramen en deuren, verdeeld over vier verschillende paletten. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke houtnerf, een moderne metallic afwerking of een tijdloze effen kleur, we hebben de perfecte optie voor u.

Onze fineerkleuren kunnen worden toegepast op de buitenzijde van de ramen en deuren, de binnenzijde, of zelfs op beide zijden. Hierdoor kunt u de esthetiek van uw interieur en exterieur perfect op elkaar afstemmen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid van een duo-color formule. Dit houdt in dat u verschillende kleuren kunt kiezen voor de binnen- en buitenzijde van de ramen en deuren. Dit geeft u maximale flexibiliteit en stelt u in staat om de juiste uitstraling te creëren, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw woning.

Met onze diverse fineerkleuren en afwerkingsmogelijkheden kunt u de stijl en uitstraling van uw ramen en deuren volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en de architectuur van uw huis. Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden om uw woning te transformeren met prachtige fineerkleuren.

Acrylcolor

Acrylcolor